Øyevippeserum – hvilken er den rette for deg?

Det er mange fordeler med å bruke et vippeserum. Det kan hjelpe deg å vokse lengre og tykkere øyevipper. Det hjelper også til å styrke vippene dine slik at de ikke knekker lett.

Noen bruker mascara for å få samme effekt som et vippeserum, men det er ikke en god idé fordi mascara kan tette porene dine og forårsake utbrudd. Vippeserum er mye bedre for huden din enn mascara.

Les mer og finn ut hvordan du finner det beste vippeserum til deg.

Hvordan fungerer vippeserum?

Øyenvippeserum er et kosmetisk produkt som brukes til å forbedre utseendet til øyevippevekst. Den påføres om morgenen og om natten med jevne mellomrom.

Vippeserum inneholder tre hovedingredienser: peptider, planteoljer og botaniske ekstrakter. Disse ingrediensene jobber sammen for å stimulere hårsekkene som igjen fremmer hårvekst.

Peptider er aminosyrer som stimulerer hårsekkene og hjelper med celleregenerering. Planteoljer er naturlige fuktighetskremer som bidrar til å holde vippene hydrerte og sterke. Botaniske ekstrakter bidrar til å redusere betennelse og rødhet forbundet med tørre øyne og andre hudsykdommer.

Øyevipper 101: Hva er funksjonene til vippene våre?

Øyevipper er den viktigste delen av sminkerutinen vår. De rammer inn øynene våre og spiller en viktig rolle i det generelle utseendet.

Øyevipper har tre deler: roten, som er der de vokser fra; skaftet, som er det vi ser; og vippekanten, som er der de slutter. Roten til øyevippen vår starter ved bunnen av øyelokket og vokser utover til den når vippekanten. Roten kan være så lang som 6 mm eller så kort som 2 mm, men den kan ikke vokse lenger enn det for da ville den falle ut. Gjennomsnittlig lengde på en vipperot er ca 3 mm. Skaftet starter ved bunnen av vippekanten og går opp til omtrent halvveis opp på øyelokket før det krummer seg å følge øyets form. Gjennomsnittlig lengde på et vippeskaft er omtrent 20 mm og noen mennesker har vipper som er opptil 80 mm lange. Vippekanten starter der vippene slutter og går opp til øyelokkets kant.

Trenger du virkelig å bruke et øyevippeserum?

Vippeserum er ikke nødvendig, men de kan være gunstige. Alt avhenger av øyevippetypen og personens behov. For eksempel, hvis noen har rette vipper som er litt sparsomme, så kan et vippeserum være nyttig for å gi dem et løft i volum og lengde. Men for folk med krøllete vipper som ønsker å krølle vippene uten å bruke mascara eller krøller, kan det hende at et vippeserum ikke gjør noe for dem fordi deres naturlige krøller vil komme helt fint uten hjelp fra et produkt.

Siste artikler

Relaterte artikler

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her